• darkblurbg

Interform is dé plek waar gemak en creativiteit samenkomen! Ontdek zelf het gemak van onze webshop en opmaaktool, speciaal ontworpen om jullie bestelproces te optimaliseren en te professionaliseren.


Voorraad afroepen

Met je eigen account heb je toegang tot jullie webshop en kun je op elk gewenst moment bestellingen plaatsen en houd je overzicht over bestellingen met onze handige bestelhistorie functie.Opmaaktool

Wat onze webshop extra bijzonder maakt, is onze geavanceerde opmaaktool. Hiermee heb je de controle over het ontwerpproces en kun je zelf uitingen maken, wijzigen en bestellen met behulp van templates conform jullie huisstijl. Zo kun je direct inspelen op een actualiteit, wijziging of event. 

 

 

In overleg worden templates ingericht. Huisstijlkleuren, logo’s en lettertypes staan vast en enkel afbeeldingen en teksten die variabel zijn kunnen aangepast worden. Onze tool is responsive, je ziet meteen het resultaat! Doordat het een online marketingtool is kunnen de uitingen 24/7 gemaakt worden waardoor geen tijd verloren gaat in het opmaakproces. Uitingen opmaken was nog nooit zo eenvoudig en leuk!

 

    

Nieuwsgierig? Bekijk de promovideo!

Check de video over onze webshop en laat je verbluffen door onze gebruiksvriendelijke interface, de oneindige opties en vooral het gemak! Easy peasy, binnen een mum van tijd hebben jullie online en offline uitingen besteld!


Webshop pakketten

Wij begrijpen dat elke onderneming uniek is, daarom bieden wij drie pakketten aan (basic, premium en custom shop). Voor ieder wat wils, waaronder een custom made shop. Welk pakket je ook kiest, onze webshops zijn betaalbaar en klantvriendelijk. Wij streven ernaar om jou de beste ervaring te bieden van het bestelproces tot aan de levering. 

Wat zijn de kosten? Check hier ons prijsoverzicht met daarin onze webshop pakketten!
Good to know

  • Bestel op werkdagen vóór 15.00 uur en de bestelling wordt de volgende werkdag geleverd
  • Bestel je 10 dozen of meer? Dan leveren wij kosteloos in heel Nederland
  • Minder dan 10 dozen? Dan zijn onze verzendkosten € 15,- excl. BTW in heel Nederland
  • En ja wij leveren ook in het buitenland! 


Bij Interform geloven we in overzicht van je bestellingen, voorraad en creatieve uitingen. Ontdek het zelf en maak kennis met de ultieme combinatie van gemak, creativiteit en klantvriendelijkheid. Wij kijken ernaar uit om jouw bestelervaring soepel en plezierig te maken. Welkom in de toekomst van online bestellen en opmaken!

Bij vragen staan wij altijd voor je klaar. Give us a call en we geven je graag een demonstratie.