• darkblurbg

De visuele identiteit van een bedrijf zorgt niet alleen voor meer naamsbekendheid, maar straalt ook vertrouwen en professionaliteit uit. Zorg er dus voor dat je goed herkenbaar bent en vergroot je zichtbaarheid door middel van signing. Het gedreven team van Interform helpt en adviseert hier graag bij! Of het nu gaat om professionele gevelreclame met verlichting, muurwraps, autobelettering of opvallende raamfolies, wij brengen jouw merk tot leven en komen met een voorstel aan de hand van jullie wensen en budget. 

Van concept tot installatie, het hele traject wordt door Interform gecoördineerd en in goede banen geleid. 


Signing van A tot Z

Van opvallende gevelreclames tot subtiel interieurdesign, onze experts in signing zijn toegewijd om jullie merkidentiteit te vertalen naar visuele communicatie-uitingen.

  • Gevelreclame: maak een blijvende indruk zodra een relatie of klant arriveert
  • Voertuigbelettering: transformeer jullie bedrijfsauto's in rijdend promotiemateriaal
  • Interieurdecoratie: creëer een inspirerende werkomgeving met raamfolies, wrapping, beursstands, lampen, tapijt en andere decoratie geheel in de huisstijl
  • Promotioneel materiaal: banners, vlaggen, beachflags, spandoeken voor evenementen, beurzen en aan het pand


Installatie

Wij hebben ook een montageteam die op locatie de signing vakkundig plaatst, plakt en monteert.  


Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden zijn bij Interform oneindig. Breng jullie merk tot leven met onze onderscheidende signing diensten. Neem vandaag nog contact met ons op en kom erachter wat wij voor jullie kunnen betekenen. Trek de aandacht met onze unieke en creatieve oplossingen en laat een blijvende indruk achter op jouw omgeving en doelgroep!