• darkblurbg

Onze aanpak

Op het gebied van merchandise en relatiegeschenken onderscheiden wij ons ook. Zo werken wij bewust niet, je leest het goed NIET, met een (online) catalogus waarin je tientallen pagina’s moet doorbladeren op zoek naar iets leuks en passends en dan nog de vraag of het binnen het budget past of er tijdig geleverd kan worden en niet geheel onbelangrijk of er wel voorraad is. Allemaal vraagstukken die wij direct zullen beantwoorden. 

Jullie wensen

Wij vliegen dit anders aan en stemmen van te voren met jou en/of je collega's af wat de wensen zijn, het gewenste thema, doelgroep, levertijd, budget en aantallen. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag en komen met een voorstel wat aansluit op jullie wensen. Simple as that!

Wat wij doen is voor de klant zoeken naar één of meerdere items op basis van de gegeven informatie: Hoeveel stuks zijn er nodig, voor wanneer is het nodig, wat is de gelegenheid of het doel en wat is het maximale budget. Hiermee besparen wij jou als relatie veel tijd en ben je er zeker van dat de items op tijd geleverd worden.