• darkblurbg

Onze reis startte ruim 43 jaar geleden. Wij leverden toen enkel kettingformulieren, booming business. Hier heeft Interform haar naam aan te denken en daar zijn we trots op.

Door de jaren heen is er veel veranderd en kent ons bedrijf ups en downs. Begin jaren '90 verdwenen de matrix printers en dus meeste kettingformulieren, gevolgd door de economische crisis en digitalisering.

Met omdenken, innoveren en een gedreven team hebben we ons assortiment en diensten steeds verder uitgebreid en zijn we anno 2024 een full service partner en jouw one-stop-shop voor bedrukte uitingen, merchandise, signing en meer!

De markt die wij bedienen is heel divers. Zo zijn wij in tal van branches goed vertegenwoordigd. Denk hierbij vooral aan de Automotive branche, hotellerie, detailhandel, retail, verzekeringswezen, vastgoed en overheden (scholen en gemeentes). 

Wij zijn er trots op om o.a. relaties als Hema, Coca-Cola Europe, Hornbach Bouwmarkten, Specsavers Optical Group, Veldsink Groep, VLC, Cromwell Property Group, Trekhaakcentrum, Hertz, Broekhuis Holding en Carlton Hotel Collection te mogen bedienen!

‘We keep on moving and growing'