• darkblurbg

Interform van alle markten thuis

Of het nu gaat om kleine of grote oplages, u bent bij Interform aan het juiste adres. Zo produceren wij aan de hand van gewenste oplage en snelheid in offset (vellen en rotatie) of juist digitaal. Interform adviseert bij elke opdracht wat het beste en/of voordeligst is aan de hand van uw wensen. Wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden en zijn hierdoor flexibel zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Offset

Offset drukken (conventioneel/traditioneel drukken) is het meest geschikt voor de grotere oplages. Het is een bewerkelijk proces en hierdoor zijn de instelkosten hoger. Op het moment dat de pers eenmaal draait wordt de stuksprijs steeds lager bij een hogere oplage terwijl dit bij digitaal drukken andersom is. Op welke wijze geproduceerd wordt door meerdere factoren bepaald en wij adviseren u hier altijd in.

Digitaal drukken & printen

Bij digitaal drukken en printen worden de nieuwste digitale technologieën gebruikt. Er wordt rechtstreeks geproduceerd met digitale bestanden zonder de tussenkomst van platen.

Dit is de perfecte oplossing voor kleinere oplages, ad-hoc producties en mutatiegevoelige documenten vanwege de snelle levertijden, aantrekkelijke prijzen en behoud van de drukkwaliteit. U kunt hierbij denken aan brochures, flyers, uitnodigingen, prijslijsten, nieuwsbrieven, lesmateriaal, handleidingen, compleet verzorgde mailings en nog veel  meer... Nog een pluspunt, u kunt uw drukwerk personaliseren! Na productie wordt uw drukwerk afgewerkt, gedistribueerd of ter post aangeboden.

‘Voor ieder wat wils!’