• darkblurbg

Interform (1980) is door de jaren heen uitgegroeid tot een full service drukwerkleverancier. U kunt bij ons terecht voor al uw huisstijldrukwerk, promotioneel drukwerk, merchandise en blanco producten. Naast de productie behoren voorraadbeheer, opslag, distributie, opmaak en webshop inclusief opmaaktool tot onze dienstverlening. Persoonlijk contact, advisering, gemak, kwaliteit en uw wensen staan hierbij centraal.

Wij staan bekend om ons unieke concept Drukwerk Management, waarbij de organisatie van de drukwerkinkoop u uit handen wordt genomen. Het draait hierbij om efficiëntie, het combineren van drukwerk en het inzichtelijk maken van uw drukwerkpakket en uw verbruik.

De markt waarin wij opereren is heel divers. Zo verzorgen wij het drukwerk voor het MKB, multinationals, zorg- en onderwijsinstellingen, overheden, hotelketens en autodealers.

Met ons team doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en te ‘ontzorgen’. Dat uw drukwerk van het begin tot het eind goed geregeld is. Persoonlijk contact en meedenken staan hierbij centraal. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

‘Voor al uw uitingen één vaste partner!’