• darkblurbg

Interform (1980) is uitgegroeid tot een full service leverancier op het gebied van bedrukte uitingen. Je kunt bij ons terecht voor drukwerk, merchandise en andere uitingen. Naast de productie behoren voorraadbeheer, opslag, besteladviezen, distributie, opmaak en webshop inclusief opmaaktool tot onze dienstverlening. Persoonlijk contact, advisering, gemak, kwaliteit en jullie wensen staan hierbij centraal.

Wij staan bekend om ons unieke concept Drukwerk Management, waarbij de organisatie van het inkopen van bedrukte uitingen geheel uit handen wordt genomen met als doel jou en je collega's te ontzorgen. Het draait hierbij om efficiëntie, het combineren van drukwerk en het inzichtelijk maken van alle uitingen en het verbruik.

De markt die wij mogen bedienen is heel divers. Wij zijn er trots op om o.a. klanten als Hema, Coca-Cola Europe, Hornbach Bouwmarkten, Specsavers Optical Group, Veldsink Advies, VLC & Partners, CBRE Investment Management, Cushman & Wakefield, Cromwell Property Group, Trekhaakcentrum.nl, Hertz, Broekhuis Holding, TB Groep en Carlon Hotel Collection te mogen bedienen!

Met ons team doen wij er alles aan om jou als relatie zo goed mogelijk van dienst te zijn en te ontzorgen. Wij zijn pas tevreden als jullie dat zijn!

‘Eén vaste partner voor alle uitingen!’