• darkblurbg

Webshop

Heeft u voorraad bij Interform dan krijgt u automatisch toegang tot onze webshop. Zo kunt u hier uw actuele voorraad bekijken, bestellingen plaatsen, orders inzetten en informatie opzoeken. 

Opmaakapplicatie

Wilt u met uw brochures direct in kunnen spelen op een actualiteit? Of simpel een wijziging kunnen doorvoeren in uw flyers? Of snel online visitekaartjes bestellen voor een beurs? Of heeft u posters nodig voor uw campagne? Dan is onze opmaakapplicatie iets voor u! U kunt hier eenvoudig en snel online uw communicatie uitingen opmaken, wijzigen en direct bestellen.

Er worden in overleg templates ingericht, waardoor de huisstijl altijd bewaakt wordt. Huisstijlkleuren, logo’s en lettertypes staan vast en enkel afbeeldingen en teksten die variabel zijn kunnen aangepast worden. Aan de linkerzijde worden alle invoervelden en pull downs getoond en aan de rechterzijde ziet u een preview van het document. Doordat het een online marketingtool is kunnen de uitingen 24/7 gemaakt worden waardoor geen tijd verloren gaat in het opmaakproces. U kunt op elk gewenst moment aanpassingen doorvoeren of een nieuw document maken en een bestelling plaatsen.

Account aanvragen